Philip Pullman

Tejqyra e qelibarte

Lira dhe Uilli, dy fëmijë të zakonshëm në një mision (të përtejbotshëm) të jashtëzakonshëm, ndodhen në një rrezik që spërshkruhet dot.
Me ndihmën e ariut me parzmore, Iorek Birnisonit, si dhe të dy spiunëve të veckël galivespajanë, iu duhet të hyjnë në botën e përhime, ku nuk ka hyrë ndonjë shpirt i gjallë deri më sot. Ndërkohë, doktoreshë Meri Melouni shpik një tejqyrë.
Një vrasës i është vënë nga pas. Kurse kryezot Asrili, me armatën e engjëjve të shndritshëm, udhëheq revoltën e tij të fuqishme.
Dhe ndërsa lufta ashpërsohet e arrin kulmin dhe Pluhuri shteret në qiell, fati i të gjallëve dhe i të vdekurve së fundmi varet nga dy fëmijët dhe nga e vërteta e thjeshtë e një historie po ashtu të thjeshtë.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Philip Pullman

Sir Philip Pullman, CBE, FRSL (born 19 October 1946) is an English novelist. He is the author of several best-selling books, including the fantasy trilogy His Dark Materials and the fictionalised biography of Jesus, The Good Man Jesus and the Scoundrel Christ. In 2008, The Times named Pullman one of the "50 greatest British writers since 1945".[ In a 2004 poll for the BBC, Pullman was named the eleventh most influential person in British culture. He was knighted in the 2019 New Year Honours for "services to literature."

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Tejqyra e qelibarte”