Sean McMeekin

Milioneri i kuq

Një biografi mbi Carin e propogandës sekrete të Moskës në Perëndim, Willi Munzenberg. Një portret i plotë mbi njeriun që bëri propagandën e komunizmit…

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Sean McMeekin

Sean McMeekin (lindur më 10 maj 1974 në Idaho) është një historian amerikan. Ai është një specialist në historinë evropiane të fillimit të shekullit të 20-të, veçanërisht në lidhje me origjinën e Luftës së Parë Botërore, dhe rolin e Rusisë dhe Perandorisë Osmane. Ai aktualisht është Francis Flournoy Profesor i Historisë dhe Kulturës Evropiane në Bard College në upstate New York.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Milioneri i kuq”