Sean McMeekin (lindur më 10 maj 1974 në Idaho) është një historian amerikan. Ai është një specialist në historinë evropiane të fillimit të shekullit të 20-të, veçanërisht në lidhje me origjinën e Luftës së Parë Botërore, dhe rolin e Rusisë dhe Perandorisë Osmane. Ai aktualisht është Francis Flournoy Profesor i Historisë dhe Kulturës Evropiane në Bard College në upstate New York.

Showing the single result

Trego Filtrat