Të vërtetat dhe të pathëna për Lasgushin


Kujtime e mbresa nga një prej bashkëqytetarëve të poetit tonë të madh kombëtar, Lasgush Poradeci, ku tregohen kujtimet e tij dhe të bashkëkohësve për një poet që nuk u pajtua kurrë me regjimin dhe ideologjinë e kohës.

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Të vërtetat dhe të pathëna për Lasgushin”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *