Alketa Dervishaj

Poezi – Alketa Dervishaj

Përmbledhje poetike nga Alketa Dervishaj .

Përjetoni ,shijoni ,vargjet më të ndjera dedikuar dashurisë dhe jo vetëm

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Alketa Dervishaj

Alketa Dervishaj lindi më 19 mars 1980 në Mallakastër ku dhe mori mësimet e para. Më pas vazhdoi gjimnazin e përgjithshëm në shkollën "Dervish Hekali" Ballsh.

Ne vitin 2006 mbaroi studimet për Gjuhë dhe Letërsi Shqipe në Universitetin "Eqrem Çabej", Gjirokastër.

 

Alketa Dervishaj është shkrimtare për fëmije dhe të rritur.

Veprat e saj jane:

"Princesha Kaltërinë" përrallë, Tiranë 2007.

"Mbretëria e trëndafilave" përralla, Tiranë 2009.

"Çadrat fluturuese" përralla, Tiranë 2010.

"Cirku i Yjeve", përralla, Tiranë 2012.

"Dedikuar ty" poezi, Tiranë 2013.

"Dy Mbreteri" përralla, Tiranë 2015.

"Kërkuesi i thesareve" përrallë, Tiranë 2015.

"A" poezi, Tiranë 2015.

"E pastreha e dashurisë" poezi, Tiranë 2016.

"Përralla" përmbledhje e vëllimeve me përralla, Prishtinë 2017.

"Poezi" përmbledhje e vëllimeve me poezi, Prishtinë 2017.

"Alketa në dy pamje" analizë e veprave letrare, Prishtinë 2017.

 

Në vitin 2015, Shoqata e Letërsise për Fëmijë e Të Rinj, i jep "Çertifikatë Mirënjohjeje" për kontributin në letërsinë artistike.

 

Alketa Dervishaj është fituese e konkurseve letrare, në Ministrinë e Kulturës Maqedoni, për botimin e tre librave me përralla:

"Çadrat fluturuese"

"Dy mbretëri"

"Mbretëria e Trëndafilave".

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Poezi – Alketa Dervishaj”