Pandeli Zaka

Legjenda e prof. Zallit

Autori rrëshqet në krijimtarinë gojore dhe popullore përmes legjendës që është një rrëfim në gojën e popullit. I kushtohet një apo më shumë personazheve që kanë lënë gjurmë në kujtesën e shoqërisë. Zak aka sjellë nëpërmjet këtyre rrëfenjave koloritin e folklorit të Myzeqesë.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Pandeli Zaka

Pandeli Zakan është ish arsimtar, intelektual dhe besimtar i respektuar në rrethin shoqëror dhe kishtar në zonën e Myzeqesë.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Legjenda e prof. Zallit”