Demir Gjergji

Poezi nga Demir Gjergji

(2 pershtypje degjuesish)

Poezi te interpretuara nga Demir Gjergji

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Demir Gjergji

Demir Gjergji eshte poet i cili nisi te shkruaj qe ne vitet '70, autor i nje sere vellimesh poetike dhe gazetar i Radio Tirana. Vargu i tij shquhet per lirizem te thelle dhe metafora goditese

Përshtypjet (2)

2 përshtypje për Poezi nga Demir Gjergji

  1. Merefizi

    Idea e muzikës në sfond është e bukur, por volumi i lartë dhe i njëjtë me interpretimin (disa herë edhe më i lartë) ta heq dëshirën të dëgjosh poezitë.
    Megjithatë një bravo e madhe për nismën.

  2. Demir Gjergji

    Mendoj, se libri ka ardhur në versionin audio me profesionalizëm dhe elegancë artistike. Të gjithë elementët janë në harmoni dhe në shërbim të përcjelljes të saktë të materialit poetik.

Shto një përshtypje