Demir Gjergji eshte poet i cili nisi te shkruaj qe ne vitet ’70, autor i nje sere vellimesh poetike dhe gazetar i Radio Tirana. Vargu i tij shquhet per lirizem te thelle dhe metafora goditese

Duke shfaqur 2 rezultate

Trego Filtrat

BIRI I BOTËS

Poezi nga Demir Gjergji