Biografia

Author Picture

Yves Derai

Yves Derai-,45 vjec,reporter ne Nouvel Economiste ku trajton politiken e brendshme ,ka botuardy vepra mbi paraardhesit e Nikolas Sarkozisë,Fransua Miteranin dhe Zhak Shirakun.Ai drejton gjithashtu Editions du Moment.