Harry Bajraktari ka lindur në vitin 1957, në Vranoc, Lug të Baranit, në komunën e Pejës. Familja e tij emigroi në Shtetet e Bashkuara në 1969. Harry është një zhvillues i suksesshëm i pasurive të patundshme në Nju Jork dhe Kosovë. Ai është një anëtar themelues dhe ish nënkryetar i Këshillit Kombëtar Shqiptaro Amerikan (KKSHA) me seli në Uashington, DC. Ai gjithashtu themeloi dhe publikoi Illyria, gazeta shqiptaro-amerikane.

Ai njihet si veprimtar i shquar i çështjes shqiptare në Amerikë.

Showing the single result

Trego Filtrat