Georges Joseph Christian Simenonb ishte një shkrimtar belg. Një autor pjellor që botoi rreth 500 romane dhe vepra të shumta të shkurtra, Simenon njihet më së miri si krijuesi i detektivit imagjinar.

Showing the single result

Trego Filtrat