7 mithet që nuk na mbrojten nga Covidi


Fakte interesante mbi mbrojtën nga virusi famëkeq Covid-19 .
Cilat ishin mitet që u rrëzuan me kalimin e kohës, këto dhe të tjera i gjeni në këtë libër të shkruar nga profesor Sazan Guri.

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “7 mithet që nuk na mbrojten nga Covidi”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.