Paul Van Loon

Autobuzi i drithërimave

Gjatë Javës së Librit për Fëmijë, “grupi i shtatë” nga shkolla fillore “Il Tulipano” merr një ftesë nga shkrimtari Onnoval për të hipur në një autobus të dekoruar frikshëm “L’Autobus del Brivido”. Në krye është një individ i çuditshëm i maskuar si një skelet dhe në bord, ka një tryezë me nëntë objekte mbi të. Pasi autobusi niset, Onnoval prezantohet dhe fillon t’i tregojë klasës nëntë përralla, ku secila përfshin historinë e tmerrshme të një objekti në tryezë. Pas përfundimit të tregimit të dhjetë, në lidhje me sfondin e fëmijërisë së tij, Onnoval befas shndërrohet në një ujk, duke u përgatitur për të gllabëruar të gjithë.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Paul Van Loon

Paul van Loon i lindur më 17 prill 1955, është një shkrimtar holandez i letërsisë për fëmijë. Librat e tij më të njohur janë seritë për Dolfje Weerwolfje dhe seria De Griezelbus. Një muzikal dhe një film janë bërë gjithashtu për të dyja. Seriali Raveleijn u bë gjithashtu një nga veprat e tij më të njohura pas shfaqjes së një seri televizive dhe një shfaqjeje në park zbavitës në Efteling .
Van Loon ka punuar si shkrimtar për më shumë se tridhjetë vjet dhe ka shkruar më shumë se njëqind libra. Përveç në Holandë dhe Belgjikë, librat e tij janë botuar edhe në vende të tjera, duke përfshirë Gjermaninë, Francën, Italinë, Danimarkën, Estoninë, Letoninë, Suedinë, Spanjën, Japoninë dhe Anglinë.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Autobuzi i drithërimave”