Edith Nesbit

Pesë fëmijë dhe xhuxhi i rërës

(1 përshtypje)

Pesë fëmijë dhe Xhuxhi i Rërës ,nga librat klasikë më të njohur të letërsisë për fëmijë,vazhdon të mbetet shumë argëtues për tu lexuar ende sot. Katër fëmijë të shkathët Sirli ,Roberti, Xhejni dhe vëllai i tyre po kalojnë pushimet e verës në një shtëpi në fshat , ashtë Londrës, kur zbulojnë një krijesë të çuditëshme të quajtur Psamiad. Ai është një qënie e pazakontë dhe pak koprac, por nëse fëmijët sillen mirë me të mund tu plotësojë cdo ditë nga një dëshirë ,pasojat e të cilave zgjasin deri në muzg. Por dëshirat e fëmijëve nuk shkojnë gjithmon dhe aq mire.Me pak fjalë,magjia i fut në situate të vështira,të cilat ata i zgjedhin me mençuri.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Edith Nesbit

Edith Nesbit (emri i martuar Edith Bland ; 15 gusht 1858 - 4 maj 1924) ishte një autore dhe poete angleze; ajo botoi librat e saj për fëmijë me emrin E. Nesbit . Ajo shkroi ose bashkëpunoi në më shumë se 60 libra të letërsisë për fëmijë . Ajo ishte gjithashtu një aktiviste politike dhe bashkë-themeloi Shoqërinë Fabian , një organizatë socialiste e lidhur më vonë me Partinë e Punës .

Përshtypjet (1)

1 përshtypje për Pesë fëmijë dhe xhuxhi i rërës

  1. Joana Dafa Canaj

    Kete liber e kam lexurar ne femirine time dhe eshte nje nga librat qe .e ka mbetur ne mendje. Jua rekomandoj. Ka dhe nje liber te dyte, Feliksi dhe qilimi fluturues.

Shto një përshtypje