Edith Nesbit (emri i martuar Edith Bland ; 15 gusht 1858 – 4 maj 1924) ishte një autore dhe poete angleze; ajo botoi librat e saj për fëmijë me emrin E. Nesbit . Ajo shkroi ose bashkëpunoi në më shumë se 60 libra të letërsisë për fëmijë . Ajo ishte gjithashtu një aktiviste politike dhe bashkë-themeloi Shoqërinë Fabian , një organizatë socialiste e lidhur më vonë me Partinë e Punës .

Showing the single result

Trego Filtrat