Clive Staples Lewis

Kronikat e Narnias,udhetimi i anijes me vela

Udhëtimi i anijes me velaështë historia e zgjimit të një dragoi, e yjeve që shkelin mbi tokë, e vendit ku mund të ndodhë gjithçka. Është udhëtmi i një mbreti dhe shokëve të tij, që shkojnë përtej gjithë vendeve të njohura të kësaj bote.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Clive Staples Lewis

Clive Staples Lewis (29 nëntor 1898 - 22 nëntor 1963) ishte një shkrimtar britanik dhe teolog i thjeshtë . Ai mbajti poste akademike në letërsinë angleze në Universitetin e Oksfordit ( Kolegji Magdalen , 1925-1954) dhe ne Universitetin e Kembrixhit ( Magdalene College , 1954–1963). Ai është më së miri i njohur për veprat e tij të trillimeve, veçanërisht Letrat e Vidhave , Kronikat e Narnisë dhe Trilogjinë Hapësinore , si dhe për apologjetikën e tij jo-fiktive të krishterë, të tilla si Mere Christianity , Miracles , and the Problem of Pain .
Lewis shkroi më shumë se 30 libra të cilat janë përkthyer në më shumë se 30 gjuhë dhe kanë shitur miliona kopje. Librat që përbëjnë Kronikat e Narnisë janë shitur më së shumti dhe janë popullarizuar në skenë, TV, radio dhe kinema. Shkrimet e tij filozofike citohen gjerësisht nga apologjetët e krishterë nga shumë emërtime.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Kronikat e Narnias,udhetimi i anijes me vela”