Rexhep Meidani

Te vertetat dhe te fshehtat e entropise

Janë disa dukuritë humane, pra jofizike, që autori i analizon dhe i interpreton mbështetur në konceptin jotermodinamik të entropisë. Njëra prej tyre është teoria e informacionit, e cila, ashtu sikundër trajtohet nga autori, pra nëpërmjet parimit negaentropik, pritej të luajë ende një rol të rëndësishëm në botën tonë në vitet që do të vijnë.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Rexhep Meidani

Rexhep Qemal Meidani është politikan shqiptar, ish president i Shqipërisë. Diplomoi në Universitetin e Tiranës Fakulteti i Shkencave të Natyrës (FSHN), dega fizikë, si dhe përfundoi me sukses studimet pasuniversitare në Universitetin e Kanës. Në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të qershorit 1997, Meidani u zgjodh deputet në Kuvendin e Shqipërisë. Pas zgjedhjeve, më 24 korrik 1997 me propozim të PS-së, Kuvendi i Shqipërisë e zgjodhi Meidanin President të Republikës.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Te vertetat dhe te fshehtat e entropise”