Luigi Pirandello

Tregime dhe novela

Ky vëllim përmban disa nga novelat dhe tregimet më tërheqëse të këtij autori, te të cilat lexuesi ynë do të gjejë forcën e fjalës artistike dhe humanizmin e shkrimtarit.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Luigi Pirandello

Luigi Pirandello ishte një dramaturg, romancier, poet dhe shkrimtar italian, kontributi më i madh i të cilit ishin dramat e tij. Atij iu dha Çmimi Nobel në Letërsi në vitin 1934 për "fuqinë e tij pothuajse magjike për ta kthyer analizën psikologjike në teatër të mirë". Veprat e Pirandellos përfshijnë romane, qindra tregime të shkurtra dhe rreth 40 drama, disa prej të cilave janë shkruar në gjuhën siciliane.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Tregime dhe novela”