Djali i Edvige dhe Antonio Vitali, të dy punonjës të bashkisë, ai u lind dhe u rrit në Bellano , në bregun lindor (“Lecco”) të liqenit të Komos , i pari nga gjashtë vëllezërit. Nëna Edvige vdes kur Vitali është shtatëmbëdhjetë vjeç dhe babai ndihmohet në kujdesin e fëmijëve nga tre motrat . Pasi ndoqi atë që ai e quan “shkolla e mesme shumë e rreptë Manzoni” në Lecco , ai heq dorë nga prirjet e tij drejt gazetarisë dhe, për të kënaqur aspiratat e të atit, ai u diplomua në mjekësi në Universitetin Shtetëror të Milanos në 1982 . I martuar me Manuelën, nga i cili kishte djalin e tij Domenico. Ai gjithmonë ka jetuar në qytetin e tij të lindjes dhe, përkundër deklaratave të bëra në vitin 2008 , ai la profesionin e mjekësisë në vitin 2014 për t’iu përkushtuar shkrimit

Showing the single result

Trego Filtrat