Drita Topjana është një mësuese me shumë vite ekperiencë në arsimin shqiptar. Me dashurinë dhe respektin për profesionin e saj, ajo sjell librin “Kur fjala është e ëmbël”, një dedikim i veçantë për nxënësit e saj.

Showing the single result

Trego Filtrat