Emanuele Trevi ( Romë , 7 janar 1964 ) është një kritik dhe shkrimtar letrar italian .
Bir i psikanalistit Jungian Mario Trevi , ai është redaktor dhe autor i eseve dhe romaneve. Ai debutoi në fiction në 2003 me I cani del nulla , lëshuar në Einaudi Stile Libero .

Showing the single result

Trego Filtrat