Lu Xun ishte emri i penës së Zhou Shuren, një shkrimtar, eseist, poetë dhe kritik letrar kinez. Ai ishte një figurë udhëheqëse e letërsisë moderne kineze. Duke shkruar në Kinezisht dhe Kinezisht Vernacular, ai ishte një shkrimtar me tregime të shkurtra, redaktor, përkthyes, kritik letrar, eseist, poet dhe stilist.

Showing the single result

Trego Filtrat