Mikael Ende lindi në Gjermani me 1929 dhe vdiq ne 1995. Eshtë një nga shkrimtarët më të njohur gjerman të shekullit XX. Veprat e tij mund të përshkruen si përzierje midis realitietit e fantazizë, me anë të së cilës ai nxjerr në pah problemet e nje shoqërie teknologjie e moderne. ka shkruar shumë libra për fëmijë, më e njohura është”Historia pa mbarim”. Librat e tij janë përkthyer në rreth 40 gjuhë.

Showing the single result

Trego Filtrat