Lindi në 20 Shtator 1944 ne Korçë. Është shkrimtar bashkëkohor shqiptar, dhe përkthyes. Ai kreu shkollën fillore dhe të mesme në Korçë kurse studimet universitare në Tiranë. Nasi Lera njihet si prozator. Ka botuar vëllime me tregime, novela dhe romane. Nasi LERA ka bere të njohur në gjuhën shqipe shumë autorë të huaj me përkthimet e tij.

Showing the single result

Trego Filtrat