Lindi në fshatin Leusë pranë Përmetit. Studimet e para i mori në vendlindje, të mesmet në Liceun frëng të Korçës deri më 1929 kur e përfundoi. Vijoi shkollimin e lartë në Francë për drejtësi, me anë të një burse shtetërore. Pas kthimit në atdhe punoi si mësues në Korçë, Elbasan dhe Tiranë; shumë shpejt do të shfaqte prirje për letërsi e gazetari.

Showing the single result

Trego Filtrat