Ajo që dua

Ajo që dua titullohet romani i autorit shqiptar Idriz Ponari. Një roman i shkurtër dhe konciz, i cili rrëfen dëshirat e një njeriu që përjeton dhe kërkon emocione të reja. Idriz Ponari ka punuar si gazetar dhe ka botuar në shtypin e kohës krijime të ndryshme. Nga viti 1976 deri në vitin 1992 ka punuar si redactor në TVSH.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit

Idriz Ponari

Idriz Ponari ka punuar si gazetar dhe ka botuar në shtypin e kohës krijime të ndryshme. Nga viti 1976 deri në vitin 1992 ka punuar si redaktor në TVSH. Ai ka botuar një sërë librash, ku ndër të cilët dallon: Në gji të nënës, Kur koloviteshin troftat nën pishtarë, Atë natë me erë, Mirazhi i fundit, Qyteza e bardhë, etj.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Ajo që dua”