Idriz Ponari ka punuar si gazetar dhe ka botuar në shtypin e kohës krijime të ndryshme. Nga viti 1976 deri në vitin 1992 ka punuar si redaktor në TVSH. Ai ka botuar një sërë librash, ku ndër të cilët dallon: Në gji të nënës, Kur koloviteshin troftat nën pishtarë, Atë natë me erë, Mirazhi i fundit, Qyteza e bardhë, etj.

Duke shfaqur 7 rezultate

Trego Filtrat