Vjen një njeri

(1 përshtypje)

Ruçi më tha se do të më çonte vetë në shkollë. Shkolla ishte në periferi të Tiranës. Ecën goxha rrugë në këmbë, pastaj hipëm në një urban. Urbani ishte i mbushur me njerëz, mizë lisi. Më mirë në këmbë, aty të zihej fryma. Po Ruçi më mbronte nga të shtyrat. Më në fund zbritëm. Dikush na e tregoi shkollën. Tani që i afrohesha asaj, e ndjeja druajtjen. Kur të hyja në klasë, të gjithë do më shikonin mua që shkoja i fundit…

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit

Idriz Ponari

Idriz Ponari ka punuar si gazetar dhe ka botuar në shtypin e kohës krijime të ndryshme. Nga viti 1976 deri në vitin 1992 ka punuar si redaktor në TVSH. Ai ka botuar një sërë librash, ku ndër të cilët dallon: Në gji të nënës, Kur koloviteshin troftat nën pishtarë, Atë natë me erë, Mirazhi i fundit, Qyteza e bardhë, etj.

Përshtypjet (1)

1 përshtypje për Vjen një njeri

  1. dritan calleku

    Nuk ben per lexuse me fal qe po ta them
    .

Shto një përshtypje