Rudina Çupi

Kakarina

Gjuha është arti me mbresëlënës që kanë shpikur njerëzit dhe që përdoret nga çdokush dhe çdo ditë. Sa shumë mesazhe, emocione e befasi përcillen përmes fjalëve!

Por edhe humor, i cili na pëlqen të gjithëve.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Rudina Çupi

Rudina Çupi është autore, redaktore e përkthyese, kryesisht në letërsinë për fëmijë. Ka shkruar udhëzues didaktikë për parashkollorin, disa vëllime me poezi dhe shumë libra në seri për fëmijë, ndër të cilët “Kakarina”, “Gramatiktok”, “Fjalëkuqe”, “Kolovargje”, “Një elefant elegant”, “Një dreçkë me kleçkë”, “Shtëpia e gudulisur”, si dhe ka hartuar letrat “Rroketoke”, të parat letra loje me rrokje në shqip. Një pjesë e fitimeve prej librave të saj ajo ia dhuron fëmijëve të prekur nga epilepsia. Për veprimtaritë e saj krijuese ajo është vlerësuar me disa çmime, qoftë për librat me poezi, ashtu edhe për librat për fëmijë.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Kakarina”