Koha e dhive

(1 përshtypje)


Është fat i madh për letërsinë europiane dhe botërore që në diskursin e pafundëm të lidhjeve interkulturore të letërsisë hyri edhe vepra e Luan Starovës.”
Peter Rau
“Një romancier shumë origjinal që të bën për vete Luan Starova, autori i një libri i cili nuk i ngjanë asnjë tjetri.”
Alen Boske

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Pershtypje

1 përshtypje për Koha e dhive

  1. Pengu

    Shumë bukur Alda bravoo👏👏👏😘🥰

Dërgo përshtypje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.