Skënder Drini

Korbi

Shpesh e zeza e një korbi kthehet në një veshje të shpirtit njerëzor dhe krrokama zjen nga brenda me logjikën e një vullkani që paralel me zjarrin ,mendon për hirin .ka pasur korb të Poes  ,korb të Alfred HiÇkok,por ka edhe një korb të Skënder Drinit ,që dialogun natyrshëm  me njeriun ,i ngre atij kurthe  dhe sfida ekzistenciale ,e mund dhe mundet dhe në roman fluturon  në qiej e rënkon  nën cati,ku arrin të’’plagoset “ëmbël nga fjala mjeshtërore e shkrimtarit .

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Skënder Drini

Skënder Drini është lindur më 1935 në Voskopojë të Korçës në një familje atdhetare. Ka kryer Universitetin e Tiranës dhe ka punuar si mësues në rrethet Tropojë, Burrel e në Shkodër në vitet 1954-1982. Botimet e tij të para, edhe pse për jetën e botën e fëmijëve, zgjuan interes dhe treguan se në skenën e letërsisë shqiptare po vinte një zë i veçantë. Më pas, botimet e tjera, vëllimet me tregimet e veçanërisht romanet, qenë një befasi. Shkrimtari Skender Drini është Laurat i Çmimit të Republikës së Shqipërisë.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Korbi”