Miti i Sizifit

(2 pershtypje degjuesish)


Nëse ky mit është tragjik, kjo ndodh ngaqë heroi i tij është i vetëdijshëm. Në të vërtetë, çfarë vlere do të kishte vuajtja e tij, nëse çdo hap do të ushqente shpresën për t’ia dalë mbanë? Nuk ka fat që të mos përballohet me anë të përçmimit. Sizifi është heroi absurd. Ai është i tillë si për pasionet edhe për vuajtjet. Përçmimi për perënditë, urrejtja për vdekjen dhe pasioni për jetën, bënë që të vuante dënim të paparë. Ky është çmimi që duhet paguar për pasionet e kësaj bote.

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Pershtypje

2 reviews for Miti i Sizifit

  1. Eni Hodo

    🤩

  2. Marina

    😊

Dërgo përshtypje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.