Shtate dijet e nevojshme per edukimin e se ardhmes


Si mund ta kuptojmë botën e re që na rrethon? Mbi ç’koncepte kryesore duhet të bazohet edukimi i së ardhmes? Mbi cilat baza teorike mund të mbështetemi për të kapërcyer çarjet që po thellohen gjithnjë e më shumë? Libri na ndihmon për ta parë të ardhmen në sy. Ky tekst i vogël gjithë dritë, sintezë e një vepre të plotë dhe e një jete të tërë, është shpërndarë tashmë në shumë vende të botës. Vepra ka ndihmuar shumë burra dhe gra për të përballuar më mirë fatin e tyre dhe për ta kuptuar më mirë planetin tonë.

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Shtate dijet e nevojshme per edukimin e se ardhmes”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.