Alda Merini ishte një shkrimtare dhe poete italiane. Puna e saj fitoi vëmendjen dhe admirimin e shkrimtarëve të tjerë italianë, si Giorgio Manganelli, Salvatore Quasimodo dhe Pier Paolo Pasolini. Stili i shkrimit të Merini është përshkruar si intensiv, pasionant dhe mistik, dhe ndikohet nga Rainer Maria Rilke.

Showing the single result

Trego Filtrat