Alice Ann Munro është një shkrimtare kanadeze, e cila fitoi Çmimin Nobel për Letërsi në 2013. Puna e Munro-t është përshkruar si revolucionar i arkitekturës së tregimeve të shkurtra, veçanërisht në tendencën e saj për të ecur përpara dhe prapa në kohë. Tregimet e saj janë thënë të “mbjellin më shumë se të shpallin, zbulojnë më shumë se paradën”.

Showing the single result

Trego Filtrat