Alice Munro

Armik,mik,i dashur

Hateship, Friendship, Courtship, Loveship, Martesa është Munro në të mirën e saj, pa dashje e vëmendshme, e pa seriozisht pa iluzion, thellësisht dhe lavdishëm human.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Info rreth Autorit
Author Picture

Alice Munro

Alice Ann Munro është një shkrimtare kanadeze, e cila fitoi Çmimin Nobel për Letërsi në 2013. Puna e Munro-t është përshkruar si revolucionar i arkitekturës së tregimeve të shkurtra, veçanërisht në tendencën e saj për të ecur përpara dhe prapa në kohë. Tregimet e saj janë thënë të "mbjellin më shumë se të shpallin, zbulojnë më shumë se paradën".

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Armik,mik,i dashur”