Antoine de Saint-Exupéry ishte një shkrimtar, poet, gazetar dhe aviator pionier francez. Ai u bë laureat i disa prej çmimeve më të larta letrare të Francës dhe gjithashtu fitoi Çmimin Kombëtar të Librit të Shteteve të Bashkuara. Ai mbahet mend më së miri për novelën e tij Princi i Vogël dhe për shkrimet e tij lirike të aviacionit, duke përfshirë Erën, Rërën dhe Yjet dhe Fluturimin e Natës.

Showing the single result

Trego Filtrat