Jean Edith Camilla Läckberg Eriksson (lindur më 30 gusht 1974) është një shkrimtare suedeze e krimeve . Që nga fillimi i vitit 2010, puna e saj është përkthyer në të paktën 40 gjuhë në 60 vende. Läckberg lindi në Fjällbacka , Bohuslän dhe filloi të shkruante në moshë të re. Vepra e saj e parë e botuar u quajt ” Tomten “. Pasi u diplomua në Universitetin Gothenburg me një diplomë në Ekonomi, ajo u transferua në Stokholm , ku ajo punoi si ekonomiste para se të fillonte të shkruante fiction.

Showing the single result

Trego Filtrat

Predikuesi