Candace Bushnell është një autore, gazetare dhe producente televizive amerikane. Ajo shkroi një kolonë për The New York Observer që u përshtat në antologjinë më të shitur Sex and the City. Libri ishte baza për serialin hit të HBO Sex and the City dhe dy filma pasues.

Showing the single result

Trego Filtrat