Vera dhe qyteti

Vera është kohëmagjike në Nju Jork !

Keri zhytet në dinamizmin e jetës se Nju Jorkut per të ecur ,për të vrapuar si e cmendur drejt ëndrrës per tu  bërë dikushi në këtë qytet.Zgjidhja :më e mira e gjithckaje ,ajo behët pjesë e kursit per tu  bërë shkrimtare ,duke hedhur hapat e parë drejt qëllimit tejet egoist të saj.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Candace Bushnell

Candace Bushnell është një autore, gazetare dhe producente televizive amerikane. Ajo shkroi një kolonë për The New York Observer që u përshtat në antologjinë më të shitur Sex and the City. Libri ishte baza për serialin hit të HBO Sex and the City dhe dy filma pasues.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Vera dhe qyteti”