David Ebershoff është një shkrimtar, redaktor dhe mësues amerikan. Romani i tij debutues, Vajza daneze, u përshtat në një film me të njëjtin emër me çmimin Oscar në 2015, ndërsa romani i tij i tretë, Gruaja e 19-të, u përshtat në një film televiziv me të njëjtin emër në 2010.

Showing the single result

Trego Filtrat

Vajza daneze