David Ejbershoff

Vajza daneze

(1 përshtypje)

I vendosur në shkëlqimin e Kopenhagen, Parisit dhe Dresdenit të viteve 1920, romani zbulon kufijtë e seksit dhe gjinisë, martesës e dashurisë si dhe rrugën drejt gjetjes së vetvetes

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

David Ejbershoff

David Ebershoff është një shkrimtar, redaktor dhe mësues amerikan. Romani i tij debutues, Vajza daneze, u përshtat në një film me të njëjtin emër me çmimin Oscar në 2015, ndërsa romani i tij i tretë, Gruaja e 19-të, u përshtat në një film televiziv me të njëjtin emër në 2010.

Përshtypjet (1)

1 përshtypje për Vajza daneze

  1. Anola Inob

    Shume i bukur!

Shto një përshtypje