Éric Laurent (lindur në 1947) është një gazetar francez i njohur për punën e tij në financat dhe gjeopolitikën e biznesit të naftës dhe për punën e tij mbi Marokun dhe qeverinë e tij.

Showing the single result

Trego Filtrat