Erick Laurent

Ana e fshehte e naftes

Sipas Edwin McDowell, duke shkruar në kolonën “Book Notes” të The New York Times, libri i Pierre Salinger dhe Éric Laurent i vitit 1991 “Dosja secrete”: Axhenda e fshehur prapa luftës së Gjirit, ishte tashmë një bestseller në Francë, në atë kohë dhe se libri pohon se qeveria e Shteteve të Bashkuara ndihmoi në zvogëlimin e përpjekjeve të mbretit Husein të Jordanisë për të gjetur një zgjidhje joushtarake pasi Presidenti Saddam Hussein pushtoi Kuvajtin. Ai gjithashtu pretendon të tregojë se si mund të ishte shmangur lufta.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Erick Laurent

Éric Laurent (lindur në 1947) është një gazetar francez i njohur për punën e tij në financat dhe gjeopolitikën e biznesit të naftës dhe për punën e tij mbi Marokun dhe qeverinë e tij.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Ana e fshehte e naftes”