Simfonia e pambaruar

(2 pershtypje degjuesish)


Simonia e pambaruar është një tjetër arritje e autorit, ku gërshetohet drama e personazhit kryesor, një artist i zhgënjyer, me trillerin psikologjik dhe të papriturat që shpalosen në rrëfim. Por, përpos dramës, romani përshkohet nga dashuria dhe humanizmi, nga muzika, ritmi dhe dinamizmi. Ngjarjet e romanit Simfonia e pambaruar, të treguara here në kohë reale e here në retrospektivë, vendosen në periudha e vende të ndryshme, duke e bërë romanin mjaft tërheqës dhe duke e futur lexuesin në botën e personazheve.

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Pershtypje

2 reviews for Simfonia e pambaruar

  1. Klarens

    Shume i bukur

  2. EvaZyka

    Shume i bukur , ju faleminderit .

Dërgo përshtypje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *