Fabio Geda lindi në 1972 në Torino, ku dhe jeton. Pas një diplome në Shkencat e Komunikimit, për një dekadë, ai punoi si arsimtar për shërbimet sociale. Një përvojë që, në një farë mënyre, ka derdhur në prodhimin e tij letrar.
Që nga debutimi i tij në 2007 me pjesën tjetër të udhëtimit që qëllova te Indianët , Geda përqendrohet në histori, në fakt, tek djemtë. Puna e tij e parë tregon për një djalë rumun që udhëton nëpër Evropë në kërkim të gjyshit të tij, një artist rruge dhe babait të tij, i burgosur në Rumani. Eshtë përkthyer në frëngjisht, gjermanisht dhe rumanisht.
Një vit më pas ai boton, përsëri për Instar, sekuencën e saktë të gjesteve. E vendosur në një komunitet strehimi për të mitur, ajo sheh jetën e dy të ftuarve Marta dhe Corrado të kryqëzuar me ata të arsimtarëve Elisa dhe Ascanio.
Në vitin 2010 është koha eNë det ka krokodilë me Baldini Castoldi dhe Dalai. Historia e vërtetë e Enaiatollah Akbari, ende një fëmijë I cili shpëtoi nga Afganistani dhe zbarkoi, pas një udhëtimi të gjatë dhe të trazuar, në Torino.

Showing the single result

Trego Filtrat

Ne det ka krokodile