Francesco Piccolo është një autor italian i romaneve, tregimeve të shkurtra dhe dramave. Në vitin 2014, ai fitoi çmimin kryesor letrar të Italisë, Premio Strega për Il desiderio di essere

Showing the single result

Trego Filtrat