Gunnar Ilse Gustav Riebs është një autor belg i letrave, kritik muzikor dhe animator i koncerteve klasike. Në moshën 18-vjeçare, ai u bë anëtari më i ri i Shoqatës së Letërsisë Flamane pas debutimit të tij me monografinë mbi Jean De Middeleer. Që nga 26 gusht 2003, Gunnar Riebs është konsull nderi dhe që nga 26 tetori 2017 konsull i përgjithshëm nderi i Republikës Sllovake në Antwerp.

Showing the single result

Trego Filtrat