Gunnar Riebs

Nje princ ne bregun e kalter

Si poet i ri Gunnar Riebs e njohu princin Karl në vitin 1979, kur ishte 19 vjeç, në një takim të rastit. Pastaj, për hir të takimeve të shumta me karakter privat me kontin e Flandrës, duke biseduar me njerëz të afërt të kontit dhe falë kërkimeve të thella, autori na zbulon pamje të tjera të jetës së këtij personazhi të veçantë. Pas Regjencës, Karli u zhduk nga jeta politike, në vitin 1950.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Gunnar Riebs

Gunnar Ilse Gustav Riebs është një autor belg i letrave, kritik muzikor dhe animator i koncerteve klasike. Në moshën 18-vjeçare, ai u bë anëtari më i ri i Shoqatës së Letërsisë Flamane pas debutimit të tij me monografinë mbi Jean De Middeleer. Që nga 26 gusht 2003, Gunnar Riebs është konsull nderi dhe që nga 26 tetori 2017 konsull i përgjithshëm nderi i Republikës Sllovake në Antwerp.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Nje princ ne bregun e kalter”