Isa Muca lindur ne  Babunje të Lushnjes.Ka kryer studimet e larta ne Universitettin e Elbasanit “Aleksander Xhuvani “Ka punuar si mesues dhe drejtues shkolle ne komunën  e Gjegjanit të rrethit të Elbasanit .

Showing the single result

Trego Filtrat